видео / свет
„Постапив правилно и не направив ништо лошо"
Во текот на рочиштето пред Судот во градот Бершева, на кој присуствуваше и Муртаџа, не е прецизирано кога ќе биде завршен притворот и забраната за објавување детали за овој настан
17.03.2017