përzgjedhja e editorit

Në trazirat gjatë natës, grupi për të dëbuar emigrantët nga sheshi, hodhi mjete piroteknike, gurë dhe shishe qelqi mbi ta, kurse policia iu kundërprërgjigj me gaz lotësjellës dhe shufra gome

kategoria e titullit