ballina/ faqja kryesore > bota

bota Të Tjera Lajmet

Ministria izraelite e Transportit dhe Cështjeve të Inteligjencës ka miratuar projektin për linjën hekurudhore që do të lidh vendbanimin izraelit Ariel në Bregun Perëndimor të pushtuar me Izraelin