ballina/ faqja kryesore > ekonomi

ekonomi Të Tjera Lajmet

FMN publikoi raportin me titull "Pritshmëritë globale dhe sfidat e politikave" përpara "Takimit të Ministrave të G20-ës dhe Bankave Qëndrore" që do të mbahet në kryeqytetin e Argjentinës, Buenos Aires, më 19 dhe 20 mars

Sipas të dhënave të publikuar nga Instituti i Statistikave të Greqisë (ELSTAT), në normën e papunësisë në tremujorin e katërt të vitit 2017, është regjistruar një rritje në krahasim me tremujorin paraprak