ballina/ faqja kryesore > jeta

jeta Të Tjera Lajmet

Nexhla Mursi vazhdoi të mbështeste bashkëshortin edhe gjatë grushtit ushtarak në vitin 2013, që rezultoi me një shtypje të përgjakshme të protestave paqësore dhe të konfiskimit të qeverisë nga ushtria

Parku Kombëtar Nairobi në Kenia është zona e vetme me kafshë të egra në botë i lokalizuar pranë një qyteti dhe paraqet një atraksion të vërtetë për admiruesit vendas dhe të huaj të safarit

95 vjeçari Imara Fakiri tha se domethënia e emrit të tij është “ndërtues”. “Familja më ka vendosur këtë emër në mënyrë që të ndërtoj vet shtëpinë time. Mendoj se i kam dalë hakut emrit tim.”

Avokatja praktikante Belfakir, e cila u nxor jashtë nga gjykatësi për shkak të mbulesës gjatë një seance në Gjykatën Rajonale Administrative në Bolonjë, për AA rrëfen se kishte hyrë në gjykatë me avokatë të tjerë të përfshirë në rast