ballina/ faqja kryesore > kulturë dhe art

kulturë dhe art Të Tjera Lajmet

Diplomatë, historianë, ekspertë të jurisprudencës kanë folur rreth marrëveshjes Shqipëri-Greqi që u shfuqizua nga Gjykata Kushtetuese dhe pritshmëritë për negociatat për një marrëveshje të re

Në teatrin “Dolby” në Hollywood, mbrëmë u mbajt ndarja jubilare e 90-të e Oscar-it, çmimi më prestigjioz në industrinë e filmit, ndërsa prej gjithsej 13 nominimeve, filmi “Forma e Ujit” fitoi katër statuja të arit