fotografi / bota
"Kam vepruar drejt dhe nuk kam bërë asgjë të gabuar"
Autoritetet izraelite kanë zgjatur paraburgimin dhe ndalimin e lajmeve në lidhje me punonjësin palestinez të Agjencisë Turke për Zhvillim dhe Koordinim (TIKA), Muhammed Murteca (L). ( Eshat Fırat - Anadolu Agency )
16.03.2017 Eshat Fırat
1 / 6