Muzikantët e rrugës në Tiranë, mes pasionit dhe mbijetesës
TIRANË (AA)-Skenat gjigante nuk janë vendet ku ata marrin duartrokitjet e publikut, por rrugët e kryeqytetit të Shqipërisë, duke dhuruar çdo ditë tingujt e instrumenteve të tyre. Muzikantët e rrugës, ashtu siç mund të quhen këta artistë janë të shumtë në rrugët e Tiranës, por edhe qyteteve të tjera të Shqipërisë. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )
20.03.2017 Olsi Shehu
1 / 11