fotografi / Turqia
Pamje mahnitëse nga ajri në Kapadokya
Pas rënies së dëborës në një nga qendrat më të rëndësishme të turizmit në Turqi, Kapadokya, është shndërruar në një panoramë të vërtetë. Monitorimi nga ajri nxori në pah bukurinë e rrallë që dëbora i ka dhënë shkëmbinjve natyrorë dhe oxhaqeve të qytetit të nëndheshëm. ( Yasin Temel - Anadolu Agency )
10.01.2017 Yasin Temel
1 / 12