fotografi / bota
SHBA, në Çikago shënohet "Holi" Festivali pranveror i ngjyrave
Festivali "Holi", një festival i lashtë hindu i njohur si "Festivali i ngjyrave", i cili festohet në mbarë botën, u shënua edhe në Çikago, në shtetin amerikan të Illinois. Mijëra njerëz me orë në Lemont kënduan dhe vallëzuan gjatë festivalit, i cili në kulturën hindu shënon fundin e dimrit. ( Bilgin S. Şaşmaz - Anadolu Agency )
13.03.2017 Bilgin S. Şaşmaz
1 / 18