video / Turqia
"Agjentët sirianë janë infiltruar në DEASH, ne mund të ndalojmë sulmet në Turqi"
Abbud ishte mysafir në programin e televizionit shtetëror sirian dhe me këtë rast ka komentuar lidhjet e regjimit sirian me organizatën terroriste DEASH.
06.01.2017