video / Turqia
Erdoğan takon vajzën me hendikep, autoren e portretit të tij
Gulsah Yagmur Yazici vizatoi portretin e presidentit turk Erdoğan dhe shpërndau atë në rrjetin social Twitter, pas së cilës Erdoğan organizoi pritje për vajzën dhe familjen e saj
02.01.2017