video / bota
"Kam vepruar drejt dhe nuk kam bërë asgjë të gabuar"
Autoritetet izraelite vendosën zgjatjen e kohës së paraburgimit dhe ndalimin e publikimit të lajmeve në lidhje me punonjësin palestinez të TIKA-s, Muhammed Murteca
17.03.2017