video / Turqia
Pamje mahnitëse nga ajri në Kapadokya
Monitorimi nga ajri nxori në pah bukurinë e rrallë që dëbora i ka dhënë shkëmbinjve natyrorë dhe oxhaqeve të qytetit të nëndheshëm
10.01.2017