video / sport
"Shkolla e sirenave", gjithnjë më e popullarizuar në SHBA dhe Kanada
CHICAGO (AA) – Shkolla për sirena, gjegjësisht kurset për not me ndihmë të bishtit janë argëtim gjithnjë më popullor për vajzat, por edhe për meshkujt e të gjitha moshave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada
20.03.2017