• Altın : 2,613.75
  • BIST 100 : 10,098.50
  • BIST 30 : 10,997.17
  • BTC/USDT : 60,942.00
  • Dolar : 33.55
  • ETH/USDT : 2,668.80
  • Euro : 36.67
ING TÜRKİYE

ING Mobil'de yeni "Fon Getiri Karşılaştır" özelliği

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Kılıç, "Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumluyor, zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak için uygulamamıza yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz" dedi.

  • 25.06.2024
  • Oktay Özdemir
  • Istanbul
  • Finans
news

İSTANBUL (AA) - ING Türkiye, mobil uygulamasına getirdiği 'Fon Getiri Karşılaştır' özelliğini tanıttı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, müşterilerine daha kolay, hızlı ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak amacıyla ING Mobil'i geliştirmeye devam ediyor.

Banka, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunma amacıyla mobil uygulamasına 'Fon Getiri Karşılaştır' özelliği ekledi. Yeni özellikle, müşteriler, diledikleri yatırım fonlarının getirilerini karşılaştırabiliyor ve fon getiri grafiğiyle dönemsel getirileri inceleyip fon işlemlerini gerçekleştirilebiliyor.

Uygulamanın özellikleriyle, müşteriler birikimlerine yön verirken, yatırım fonları hakkında detaylı bilgiye ulaşabiliyor.

Müşteriler, uygulamayla günlük bankacılık işlemlerini tek tuşla halledebiliyor.

Müşleriler, bir bankacıyla görüşme ihtiyacı duyduklarında, mobil uygulamada yer alan 'Cebimdeki Danışman' ile haftanın her günü gece yarısına kadar kredi, yatırım, mevduat, sigorta gibi konularda uzman bir bankacıyla görüntülü görüşerek, işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Müşteriler, akıllı bankacılık robotu INGo'ya 7/24 ulaşabiliyor ve 600'den fazla konu hakkında destek alabiliyor. Yapay zeka teknolojisiyle çalışan robot, ihtiyaç duyduğu zaman müşterileri, 7 gün 24 saat hizmet veren 'Canlı Destek' ile yazışmaya yönlendirilebiliyor.

Kullanıcı kodu iptal olan kullanıcılar ise yine uygulama üzerinden dijital kimlik doğrulama adımlarını geçerek yeni kullanıcı kodu alabiliyor.

Bununla birlikte müşteriler, ikinci el araç alımı ve kitle fonlama işlemlerini 'Güvenli Ödeme' ile daha hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirilebiliyor.

- 'Uzaktan müşteri edinimi oranımız yüzde 56 ile sektör ortalamasının üstünde'

Açıklamada görüşlerine yer verilen ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tuğçe Bora Kılıç, 'önce mobil' yaklaşımıyla hareket ettiklerini aktararak, mobil bankacılığı stratejilerini önceliklendirdiklerini ve müşteri deneyimini merkeze alarak uzun zamandır bu alana yatırım yaptıklarını belirtti.

2023'te mobil uygulamayı ve internet bankacılığını yenileyerek daha kolay, hızlı, kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya başladıklarını kaydeden Kılıç, 'Dijital yatırımlarımızın başarılı sonuçlarını da gördük. Uzaktan müşteri edinimi oranımız yüzde 56 ile sektör ortalamasının üstünde. ING Mobil memnuniyet skorumuz ise 95 puan. Müşteri deneyimini sürekli iyileşen ve gelişen bir alan olarak konumluyor, daha kolay ve zahmetsiz bir bankacılık deneyimi sunmak için mobil uygulamamıza yeni özellikler eklemeye devam ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kılıç, yatırım fonlarıyla ilgilenen müşterilerin ilgi gösterdiği yeni özelliği mobilde sunduklarına dikkati çekerek, müşteriler için fark oluşturmaktan mutluluk duyduklarını aktardı.

Yatırım fonlarını stratejilerinde önceliklendirdikleri bilgisini paylaşan Kılıç, 'Son 1 yılda yatırım fonlarında yüzde 215, sene başından bu yana TL fonlarda yüzde 158 büyüme gerçekleştirdik. Tamamen dijital bir banka olarak müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için yenilikçi çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.' açıklamasında bulundu.