• Altın : 2,716.31
  • BIST 100 : 9,821.96
  • BIST 30 : 10,685.10
  • BTC/USDT : 59,786.00
  • Dolar : 33.69
  • ETH/USDT : 2,622.20
  • Euro : 37.19
LC WAİKİKİ

LC Waikiki, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'nin ana sponsoru oldu

LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, "LC Waikiki olarak, spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz" dedi

  • 14.08.2024
  • Enes Ege
  • Istanbul
  • Perakende
news

İSTANBUL (AA) - LC Waikiki, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) ile imzaladığı sponsorluk anlaşması kapsamında, TMPK'nin 2024-2025 dönemi ana sponsoru oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, LC Waikiki Genel Müdürlük binasında düzenlenen imza törenine TMPK Başkanı Murat Aksu, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Yönetim Kurulu üyeleri, LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, paralimpik sporcular Umut Ünlü ve Fatma Damla Altın katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TMPK Başkanı Aksu, LC Waikiki'nin, paralimpik sporculara gösterdiği cömert destekle onların hayallerine ulaşma yolculuğunda yanlarında yer aldıklarını belirtti.

Sağlanan desteğin yalnızca sporcuların performansını artırmakla kalmayacağını aktaran Aksu, aynı zamanda paralimpik sporların toplumda daha fazla tanınmasına ve sevilmesine de yardımcı olacağını kaydetti.

Aksu, 'LC Waikiki'nin erişim gücü ve toplumdaki saygın konumu, sporcularımızın hikayelerini daha geniş kitlelere ulaştırmak adına büyük bir avantaj. Bu işbirliği sayesinde, birlikte daha fazla başarı hikayesi yazacağımıza ve paralimpik sporların ülkemizde daha fazla takdir görmesine katkı sağlayacağımıza inanıyoruz. LC Waikiki'ye bu anlamlı destekleri için içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğinin, sporcularımızın azim ve kararlılıkla elde edeceği başarılara yeni kapılar açacağına ve birlikte daha büyük hedeflere ulaşacağımıza olan inancımız tamdır.' ifadelerini kullandı.

- 'Paralimpik sporcular başta engelli bireyler olmak üzere hepimiz için ilham kaynağı'

LC Waikiki e-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, 2 buçuk yıl önce modayı fonksiyonellikle birleştirdikleri LC Waikiki Limitless Koleksiyonunu Türkiye'de ilk kez hayata geçirdiklerini vurguladı.

Yiş, koleksiyonla birlikte tanıştıkları engelli bireylerin hayatında sporun ne kadar iyileştirici bir gücü olduğunu gördüklerini kaydederek, şu açıklamalarda bulundu:

'Spor, toplumumuzu bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren en güçlü değerlerden biri. Paralimpik sporcular da başta engelli bireyler olmak üzere aslında hepimiz için bir ilham kaynağı. Ben, biz ve bizim gibi markaların paralimpik sporcularımızı her zaman desteklemesi ve gündemde tutması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu sporcular ne kadar gündemde olursa o kadar ilham olmaya devam edecekler. LC Waikiki olarak, spora ve sporcularımıza destek vermeye devam edeceğiz. Türkiye Milli Paralimpik Takımı'nın çalışmaları, çabaları, elde ettikleri başarılar hepimiz için büyük bir gurur kaynağı. Bu sponsorluk anlaşmasıyla, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda yarışacak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.' açıklamasında bulundu.

Milli yüzücü Umut Ünlü de LC Waikiki'nin desteğinin, paralimpik sporculara büyük bir güç ve motivasyon kaynağı olduğunu aktardı.

Ünlü, markanın yanlarında olmasının, başarılarının ve çabalarının daha geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı olacağını anlattı.

Ünlü, 'LC Waikiki'nin sunduğu bu destek, bizim için sadece bir sponsorluk değil, aynı zamanda büyük bir motivasyon kaynağı. Paralimpik sporcular olarak, toplumda daha fazla tanınmak ve sporumuzun değerini artırmak için mücadele ediyoruz. LC Waikiki'nin köklü geçmişi ve güçlü pazarlama stratejileri, bizim hikayelerimizi daha fazla insanla paylaşmamızı sağlayacak. Bu işbirliği, sporumuzun ve başarılarımızın hak ettiği değeri bulmasına katkıda bulunacak. LC Waikiki ailesine bu değerli katkıları için sonsuz teşekkürler.' değerlendirmesinde bulundu.

Özel sporcu, atlet Fatma Damla Altın da LC Waikiki'nin desteğinin, paralimpik sporcular için önemli bir anlam taşıdığına değinerek, 'LC Waikiki gibi köklü bir markanın bizimle olması, başarılarımızı daha geniş kitlelere duyurmamız için bize büyük bir fırsat sunuyor. Bu işbirliği, sporun evrensel değerlerini ve paralimpik sporcuların azmini daha fazla insana göstermek için önemli bir adım. Biz sporcular olarak, yalnızca yarışmalarda değil, hayatın her alanında eşit şartlarda mücadele etmeyi arzuluyoruz. LC Waikiki’nin sağladığı destek, bu mücadelede bize büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oluyor.' görüşünü paylaştı.