Dolar
32.38
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,539.80
BTC/USDT
69,970.00
BIST 100
9,089.83
"+1" başarıya engel değil
21.03.2018

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 31 yaşındaki down sendromlu İsmail Kocabaş. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 34 yaşındaki down sendromlu Sevgi Top. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 24 yaşındaki down sendromlu Yeşim Ak. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. Down sendromlu Halil Örnek. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 22 yaşındaki down sendromlu Ahmet Alakız. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 22 yaşındaki down sendromlu Zabit Dural. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 36 yaşındaki down sendromlu Orhan Kalaycı. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 20 yaşındaki down sendromlu Özgür Singer. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 19 yaşındaki down sendromlu Samet Sevinçli. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

"+1" başarıya engel değil
Fotoğraf: Şebnem Coşkun

Eskiden "okuyamaz" denilen Down sendromlu bireyler, erken eğitim programları, fizyoterapi, dil terapisi, alternatif terapiler ve oyun grupları sayesinde artık lise hatta üniversite bitirebiliyor, ikinci bir dil öğrenebiliyor, çalışabiliyor, bağımsız veya yarı bağımsız hayatlar sürebiliyor. Her çocuk gibi farklı zeka seviyesine, yetenek ve kişiliğe sahip olan Down sendromlu çocuklar da pek çok başarıya imza atıyor ve toplumda anlamlı hayatlar kurabiliyor. 27 yaşındaki down sendromlu Hüseyin Çıkrıkçı. ( Şebnem Coşkun - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler