Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Reel sektörümüzün taleplerine hassasiyetle yaklaşıyoruz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, reel sektörün taleplerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek, "Enflasyon muhasebesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımızca atılması öngörülen adımlar bu anlayışımızı yansıtmaktadır." dedi.

Serdar Açıl  | 29.08.2024 - Güncelleme : 29.08.2024
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Reel sektörümüzün taleplerine hassasiyetle yaklaşıyoruz

Ankara

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KOBİ ve yatırımcılar başta olmak üzere reel sektörün taleplerine hassasiyetle yaklaştıklarını belirterek, "Enflasyon muhasebesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından atılması öngörülen adımlar bu anlayışımızı yansıtmaktadır." ifadesini kullandı.

Yılmaz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, sonuçlarını almaya başladıkları ekonomi programını güçlü bir siyasi irade ve kararlılıkla uygulamaya devam ettiklerini bildirdi.

Yılmaz, şunları kaydetti:

"Enflasyonu düşürmeye odaklanan makro politikalarımızdan taviz vermeden, yaptığımız istişareler çerçevesinde KOBİ'ler ve yatırımcılar başta olmak üzere reel sektörümüzün taleplerine hassasiyetle yaklaşıyoruz. Enflasyon muhasebesi konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından atılması öngörülen adımlar bu anlayışımızı yansıtmaktadır. Hayırlı olmasını diliyorum."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.