Dolar
32.34
Euro
35.13
Altın
2,157.48
ETH/USDT
3,371.70
BTC/USDT
65,050.00
BIST 100
8,718.11
Gündem

Operasyon sırasında enkaz altında kalan kediyi güvenlik güçleri kurtardı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlere yönelik operasyon sırasında enkaz altında kalan kedi, güvenlik güçlerince kurtarıldı

Rauf Maltaş  | 29.12.2015 - Güncelleme : 29.12.2015
Operasyon sırasında enkaz altında kalan kediyi güvenlik güçleri kurtardı

Diyarbakır

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sırasında enkaz altında kalan yaralı kediyi güvenlik güçleri kurtardı.

Terörün yaşamı hiçe sayan saldırıları, ilçe halkının yanı sıra bölgedeki diğer canlıların hayatını da tehdit ediyor. Bölgede vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra diğer canlıların hayata tutunması için de çaba gösteren güvenlik güçleri, teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu çöken bir yapının altında kalan yaralı kediyi kurtardı.

Özel harekat polislerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından bulunduğu yerden çıkarılan yaralı kedi, bir kutuya konularak, Dicle Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine götürüldü.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.