Gündem

Sağlık Bakanı Akdağ: Terörün nereden geldiğini iyi görmek lazım

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Terörün nereden geldiğini iyi görmek lazım. Bütün bu işte, yabancı bazı devletlerin, güçlerin parmakları var. Bunu hepimiz biliyoruz." dedi.

Fahrettin Gök  | 19.05.2017 - Güncelleme : 19.05.2017
Sağlık Bakanı Akdağ: Terörün nereden geldiğini iyi görmek lazım Fotoğraf: AA / Fahrettin Gök

Erzurum

ERZURUM 

Erzurum'un Karayazı ilçesinde hayırsever iş adamı Ali Şeker tarafından yaptırılan yatılı kız Kur'an kursunun temel atma törenine katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, burada yaptığı konuşmada, hayırsever işadamı Şeker tarafından yaptırılan Kur'an kursu binasının temelini atmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Kursun ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunan Akdağ, "Ali Şeker'in Tekman'da başlattığı, sonra Karaçoban ve Karayazı'da devam ettirdiği Kur'an kurslarının sayısı 43'e ulaştı. Onun için bu meseleye biz hep beraber sahip çıktık ve çıkacağız. Ali Şeker, doğduğu büyüdüğü toprakları unutmadı. Bu kadar yetmez, devam edeceğiz." dedi.

Teröristlerin elinde Avrupa ülkelerinin silahları var

Bazı güçlerin Karayazı'nın bu güzelliklerini bozmaya ve milletin huzurunu bozmaya çalıştığını belirten Akdağ, "Onlara sorarsan neredeyse emellerine de ulaşacaklardı. Bilmiyorlar ki birilerinin bir tuzağı varsa, Allah'ın hesabı hepsinin üstündedir. Terörün nereden geldiğini iyi görmek lazım. Bütün bu işte yabancı bazı devletlerin, güçlerin parmakları var. Bunu hepimiz biliyoruz. Türkiye'de, Suriye'de olsun teröristlerin elinde Almanların, Amerikalıların, Rusların, başkalarının silahları var. Bu silahlar bunların eline neden geçiyor?" diye konuştu.

Muhabir: Fahrettin Gök

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın