Gündem

Şehit güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı

Bitlis'in Ölek köyü kırsalında, PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Sedat Aktaş için tören düzenlendi.

08.03.2018 - Güncelleme : 08.03.2018
Şehit güvenlik korucusu son yolculuğuna uğurlandı

BİTLİS

Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan güvenlik korucusu Sedat Aktaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit güvenlik korucusu Aktaş'ın (45) Türk bayrağına sarılı naaşı, İl Jandarma Komutanlığındaki tören alanına getirilerek, öz geçmişi okundu.

İl Müftüsü Faysal Geylani'nin cenaze namazını kıldırıp dua etmesinin ardından şehit Aktaş'ın naaşı defnedilmek üzere merkeze bağlı Arıdağ köyüne götürüldü.

Törende şehidin yakınlarını, askeri personel teselli etti.

Törene Vali Yardımcıları Tolga Polat ve Murat Kütük ile Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve şehidin yakınları katıldı.

Muhabir: Şener Toktaş, Ahmet Okur

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.