Darbe girişimini protestoda yaralanan Şekercioğlu'nun tedavisi sürüyor
FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada Boğaziçi Köprüsü'nde açılan ateş sonucu kasığından yaralanan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Şekercioğlu'nun tedavisi sürüyor.

Istanbul
İSTANBUL
FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada Boğaziçi Köprüsü'nde açılan ateş sonucu kasığından yaralanan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Şekercioğlu'nun Tuzla'daki GİSBİR Hastanesi'nde tedavisi sürüyor.
Şekercioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe teşebbüsüne karşı milletin ayağa kalktığını ifade ederek, "Boğaziçi Köprüsü yolu kapatıldıktan ve askeri darbenin başladığı nokta olarak orada başlamaya yüz tuttuğu bir süreçte orada bitmesi gerektiğini düşündük ve askerin üzerine yürüdük. Tabii acımasızca saldırdılar, kurşunladılar" diye konuştu.
Korkmadıklarını belirten Şekercioğlu, yaralı veya şehit olmanın ve bundan sonra alınacak yaraların "Büyük Türkiye"yi kurmaya engel olamayacağını söyledi.
Şekercioğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım ve AK Parti'yi milletin iradesi tecelli ettiği sürece yedirmeyeceğiz. Buradaki kalkışma demokrasiye yapılmış bir kalkışmadır. Bu kalkışmanın karşısında olmaya devam edeceğiz." dedi.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.