Spor, Basketbol

Sinan Güler Fenerbahçe Doğuş'ta

Fenerbahçe Doğuş, Galatasaray Odeabank ile sözleşmesi sona eren milli basketbolcu Sinan Güler ile 2+1 yıllık mukavele imzaladı.

03.07.2017 - Güncelleme : 03.07.2017
Sinan Güler Fenerbahçe Doğuş'ta Fotoğraf: AA/Albert Llop

İSTANBUL

Fenerbahçe Doğuş Erkek Basketbol Takımı, milli basketbolcu Sinan Güler ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 34 yaşındaki milli basketbolcu ile bir yılı opsiyonlu 3 senelik sözleşme imzalandığı bildirildi.

A Milli Takım'ın kaptanlığını da üstlenen Sinan Güler, sözleşmesinin sona erdiği Galatasaray Odeabank'ta geçen sezon THY Avrupa Ligi'nde 10,5 sayı, 5,6 asist ve 2,8 ribaunt ortalamalarıyla mücadele etti.

Muhabir: Serhat Bağbars

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.