Dünya

Bakan Fidan, Üsküp'te iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te iş insanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Gökhan Çeliker  | 05.09.2024 - Güncelleme : 05.09.2024
Bakan Fidan, Üsküp'te iş adamları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle görüştü

Ankara

Bakanlığın X hesabından, Fidan'ın Üsküp'teki temaslarına ilişkin paylaşımlar yapıldı.

Bir paylaşımda Fidan'ın Üsküp'te iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, soydaşlar ve Türk vatandaşlarıyla bir araya geldiği belirtildi.

Bir diğer paylaşımda ise Bakan Fidan'ın, Üsküp'te 1884'te kurulan ve eğitim dili Türkçe olan Tefeyyüz İlköğretim Okulunu ziyaret ettiği bildirildi.

Dışişleri Bakanı Fidan, Kuzey Makedonya'da istişarelerde bulundu

Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bakan Hakan Fidan, Üsküp'te VLEN ittifakı üyelerinden Başbakan Birinci Yardımcısı ve Demokratik Hareket Genel Başkanı İzet Meciti, Kalkandelen Belediye Başkanı ve BESA Hareketi Genel Başkanı Bilal Kasami, Alternatif Parti Genel Başkanı Zekeriya İbrahimi ve Arnavut İttifakı Milletvekili Halil Snopçe ile bir araya geldi." ifadesi kullanıldı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.