Dolar
33.99
Euro
37.71
Altın
2,497.31
ETH/USDT
2,284.70
BTC/USDT
54,324.00
BIST 100
9,771.16
Dünya

CHP heyeti Esad ile görüştü

CHP heyeti Suriye'de Esad ve Halk Meclisi Başkanı Mahmut El Abraş tarafından kabul edildi.

05.09.2011 - Güncelleme : 05.09.2011
CHP heyeti Esad ile görüştü

chp-suriye

CHP heyeti Suriye'de Esad ve Halk Meclisi Başkanı Mahmut El Abraş tarafından kabul edildi.***

ŞAM

Suriye'nin Resmi Haber Ajansı SANA'da yer alan habere göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu başkanlığındaki heyet Suriye'nin Akdeniz kıyısında bulunan kenti Lazkiye'de vali eşliğinde incelemelerde bulunduğu, daha sonra heyetin başkent Şam'a geldiği belirtildi.
Cumhurbaşkanı Beşar Esad ve  Halk Meclisi Başkanı Mahmut El Abraş tarafından kabul edilen heyet başkanı Loğoğlu, Suriye'nin istikrarı ve güvenliğinin Türkiye ve bölge ülkeleri açısından önemli olduğunu ifade ederek, Suriye'nin bağımsızlığına, halk ve toprak bütünlüğüne önem verdiklerini söyledi.
AA muhabirine telefonla bilgi veren Loğoğlu, ''Suriye'ye geliş amacımız rejimi kötülemek değil. Ülkede olan biteni yerinde incelemek ve durumu daha iyi anlamak için geldik'' dedi.
Türkiye ve Suriye arasındaki kardeşliğe vurgu yapan Loğoğlu, yerel yönetici ve yetkililer eşliğinde Suriye'nin bazı bölgelerini gezdiklerini ve halka da konuştuklarını belirterek, bunları Türkiye'ye döndükten sonra rapor halinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sunacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın