Dolar
32.38
Euro
34.99
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,541.10
BTC/USDT
69,851.00
BIST 100
9,098.67
Ekonomi

'Ekonomi' Bursa'da konuşulacak

Türkiye ve dünyadan iş ve siyaset alanında önemli isimlerini ağırlayacak Uludağ Ekonomi Zirvesi, 24-25 Mart'ta yapılacak.

20.03.2017 - Güncelleme : 20.03.2017
'Ekonomi' Bursa'da konuşulacak

Bursa

BURSA

Bursa'da 24-25 Mart'ta gerçekleştirilecek Uludağ Ekonomi Zirvesi, Türkiye ve dünyadan iş, ekonomi ve siyaset alanında önemli isimlere ev sahipliği yapacak.

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Uludağ Grand Yazıcı Otel'de bu yıl 6'ncısı düzenlenecek zirvede, iki gün boyunca bin 200'e yakın üst düzey iş, ekonomi ve siyaset dünyasının isimleri görüşlerini aktaracak.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın konuşma yapması beklenen zirveye, eski Estonya Eğitim Bakanı Aaviksoo, eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff ve eski Finlandiya Eğitim Bakanı Par Stenback gibi önemli isimler katılacak.

ABD, Avustralya, İngiltere, Finlandiya, Estonya, Yunanistan, Hindistan, Afganistan, Suudi Arabistan ve Malezya'nın en önemli şirketlerinin yönetim kurulu başkanları ve üst düzey yöneticilerinin (CEO) katılacağı zirvede, Türk iş dünyasının önemli holding ve şirketlerinin yönetim kurulu başkanları, üst düzey yöneticileri ve başarılı işlere imza atan girişimciler, iş dünyasındaki yenilikleri ve beklentileri anlatacak.

Zirvenin ilk oturumu, "Sosyal Yatırım: Gençlerin Geleceğe Hazırlanması" başlığında yapılacak.

"Enerjinin Yarını", "Yeni Dijital Dalga: Yükselen Teknolojiler", "Yarının Liderleri", "Yeni Türkiye, Yeni Büyüme Hikayesi", "İyi Şirket ve Kuşağında Liderlik" "Bankacılık: Gelecek Nasıl Olacak?" oturumlarıyla sürecek zirvenin ikinci gününde açılış konuşmasını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yapması bekleniyor.

Zirve, 25 Mart cumartesi günü yapılacak "Girişimcilik: Türkiye Ne Yapmalı", "Yeni Global Düzen: Ekonomi ve Politika", "Feragat Zamanı", "Yeni Nesil: İnovasyon", "Gayrimenkul: Büyümenin Yeni Yönü" ve "Eğitim: Kalkınma Motoru" başlıklı oturumlarla son bulacak.

Muhabir: Vedat Yücebaş



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın