Spor, Futbol

Adana Demirspor'u farklı geçen Galatasaray, milli araya moralli girdi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yenerek milli maç arasına moralli girdi.

Bekir Ömer Fansa  | 31.08.2024 - Güncelleme : 01.09.2024
Adana Demirspor'u farklı geçen Galatasaray, milli araya moralli girdi Fotoğraf: Serkan Avci / AA

Adana

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor’u 5-1 yendi.

Maçın 9. dakikasında Galatasaray 1-0 öne geçti. Metehan Baltacı’nın kendi yarı sahasından uzun pasında ceza sahası dışında kaleci Deniz Eren Dönmezer topa hakim olmak için kararsız kalınca araya giren Kerem Aktürkoğlu’nun vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1

17. dakikada ceza sahasına sağ çaprazdan giren Ali Yavuz Kol’un vuruşunda kaleci Muslera topa hakim oldu.

18. dakikada Galatasaray farkı 2’ye çıkardı. Mertens’in sağ kanattan ceza sahası dışından şutunda Semih Güler’in ayağına çarpan top ağlarla buluştu: 0-2

21. dakikada Alioui’nin savunma arkasına gönderdiği topla buluşup ceza sahasına sağ çaprazdan giren Aymbetov’un sert şutunda top kaleci Muslera’yı geçerek uzak kale direğinin yanından dışarı çıktı.

31. dakikada Galatasaray 3’üncü gole ulaştı. Ani gelişen Galatasaray atağında orta sahada topa hakim olan Kerem Aktürkoğlu’nun ara pasında topla buluşan Barış Alper Yılmaz’ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-3

35. dakikada ceza sahasını terk eden Muslera’yı gören Aymbetov’un üsten yaptığı aşırma vuruşunda boş kaleye giden top, kalenin önünden sekerek dışarı çıktı.

38. dakikada Galatasaray farkı 4’e çıkardı. Batshuayı’nin ceza sahası içinde sağ kanattan ortasında diğer kanatta topla buluşan Mertens’in vuruşunda top ağlarla buluştu: 0-4

Maçın ilk yarısını konuk ekip 4-0 önde tamamladı.

İkinci yarı

48. dakikada Aymbetov’un ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Muslera yatarak topa hakim oldu.

59. dakikada sol kanattan Ali Yavuz Kol’un ceza sahasına ortasında savunmadan sıyrılan Yusuf Sarı ayağının ucuyla topa dokundu. Kaleci Muslera topa hakim oldu.

60. dakikada Galatasaray farkı 5’e çıkardı. Kerem Demirbay’ın sağ kanattan kullandığı köşe atışında kale sahası çizgisinde yükselen Abdülkerim Bardakcı’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-5

63. dakikada Adana Demirspor penaltı kazandı. Ceza sahası dışından Yusuf Sarı’nın şutunda Abdülkerim Bardakcı’nın eline çarptığına dair VAR uyarısı üzerine hakem Kadir Sağlam pozisyonu izleyip penaltı noktasını gösterdi. 65. dakikada Yusuf Sarı’nın kullandığı penaltı atışında kaleci Muslera, sol tarafına yatarak topu çıkardı.

77. dakikada Adana Demirspor 2. kez penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Fougeu ile Jelert arasındaki mücadelede Fougeu yerde kalınca hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi.

79. dakikada Gravillon’un kullandığı penaltı atışında kaleci Muslera sağ tarafa yatıp müdahale etmesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-5

84. dakikada Gravillon’un ceza sahası çizgisinden şutunda top üst direğe çarpıp dışarı çıktı.

88. dakikada Tolga Kalender’in ceza sahası içinde Yusuf Demir’e faul yaptığı gerekçesiyle hakem Kadir Sağlam penaltı noktasını gösterdi.

90. dakikada Batshuayı’nin kullandığı penaltı atışında kaleci Deniz Eren Dönmezer, sağ tarafa uzanarak topu çeldi.

Karşılaşma, konuk ekibin 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Galatasaray, milli araya moralli girdi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yenerek milli maç arasına moralli girdi.

Sarı-kırmızılı ekip, ligde ilk 2 maçını kazansa da Turkcell Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş yenilmesi ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys'a elenmesi nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor.

Ligin dördüncü haftasında Adana Demirspor'a konuk olan "Cimbom", 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 18. dakikada Semih Güler (kendi kalesine), 31. dakikada Barış Alper Yılmaz, 38. dakikada Dries Mertens ve 60. dakikada Abdülkerim Bardakcı ile fileleri havalandırdı. Adana Demirspor'da Andreaw Gravillon 79. dakikada takımının tek golünü kaydetti.

İki takım da birer penaltıdan yararlanamadı.

Dokuz puana ulaştı

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 3 maçı da kazandı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ligde Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor'un ardından Adana Demirspor'u da mağlup etti. Bir maçı eksik olan "Cimbom" milli maç arasına 9 puanla girdi.

Kalesini yine gole kapatamadı

Galatasaray, bu sezon çıktığı 6. resmi maçta da gol yedi.

Süper Kupa'da Beşiktaş'tan 5 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 ve 1-0'lık skorlarla yenildi.

Galatasaray, Süper Lig'de kazandığı 3 mücadele ise birer gol yedi.

Barış ve Kerem, ikişer gole yükseldi

Galatasaray'ın milli yıldızları Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu, bu sezon ilk 3 maçta iki gole ulaştı.

Ligin ikinci haftasında 2-1 kazanılan TÜMOSAN Konyaspor mücadelesinde birer gol kaydeden Barış ile Kerem, Adana Demirspor maçını da boş geçmedi.

Adana temsilcisi karşısında golleriyle galibiyete katkı veren Mertens ile Abdülkerim ise bu sezon ilk kez fileleri havalandırdı.

Deplasmanda üst üste 11. galibiyet

Galatasaray, Süper Lig'de dış sahada üst üste 11 müsabakayı kazandı.

Sarı-kırmızılı ekip, geçen sezonun 21. haftasında deplasmandaki 5-1'lik Trabzonspor galibiyetiyle başlayan seride üst üste 11 dış saha maçından galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray, kulüp tarihinin dış sahadaki galibiyet serisi rekorunu 11 karşılaşmaya çıkardı.

Icardi sakatlandı

Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi sakatlanarak oyundan çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında pas verirken sağ arka adalesinde zorlanma meydana gelen Mauro Icardi, 25. dakikada yerini Michy Batshuayi'ye bıraktı. Oyun alanı dışına sekerek çıkan Icardi, doğrudan soyunma odasına gitti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Icardi'nin durumunun yarın yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı bildirildi.

Muslera, penaltı kurtardı

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Yusuf Sarı'nın kullandığı penaltıda gole izin vermedi.

Müsabakanın hakemi Kadir Sağlam, Video Yardımcı Hakem (VAR) incelemesi sonrasında sarı-kırmızılı takımın aleyhine penaltı verdi. Karşılaşmanın 66. dakikasında topun başına geçen Yusuf Sarı, kaleci Muslera'nın sağına sert bir vuruş yaptı. Tecrübeli file bekçisi köşeyi tahmin ederek meşin yuvarlağın ağlara gitmesine engel oldu.

Muslera, 79. dakikada Andreaw Gravillon'un kullandığı penaltıda ise topa dokunsa da golü engelleyemedi.

Batshuayi, penaltıda Deniz'i geçemedi

Galatasaray'ın Belçikalı santrforu Michy Batshuayi, penaltıdan yararlanamadı.

Mücadelenin 90+1. dakikasında kazanılan penaltıyı Batshuayi kullandı. Adana Demirspor'un 15 yaşındaki kalecisi Deniz Eren Dönmezer, sağına yatarak topun ağlara gitmesine izin vermedi.

Deniz, maç sonrasında Galatasaray'ın 38 yaşındaki file bekçisi Muslera ile forma değişti. Sarı-kırmızılı futbolcular da müsabakanın ardından 5 gol yemesine rağmen penaltıyı kurtaran genç kaleciyi tebrik etti.

Tolga Kalender, VAR ile kırmızı kart gördü

Adana Demirspor'un 23 yaşındaki stoperi Tolga Kalender, VAR incelemesinin ardından kırmızı kart gördü.

Maçın 90. dakikasında ceza sahasında Yusuf Demir'in başına ayakla müdahale eden Tolga, penaltıya neden oldu. Hakem Kadir Sağlam, genç stopere sarı kart verdi.

VAR'daki Halil Umut Meler'in uyarısıyla pozisyonu yeniden inceleyen Sağlam, sarı kartı iptal ederek Tolga'ya kırmızı kart gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 maç 9 puanla yolumuza devam ediyoruz"

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 5-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 maç 9 puanla yolumuza devam ediyoruz." dedi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, sıcak ve nemli bir havada zeminin çok da mükemmel olmadığı bir sahada maç oynandığını belirtti.

Maçın oyun olarak seyir zevki yüksek olduğunu, rakiplerinin cesur oynadığını ifade eden Buruk, "Özellikle ilk yarıda daha önde oynadılar. İkinci yarı çok fazla pozisyona da girdiler. Biz burada skoru biraz daha yakalamamızın verdiği rahatlıkla ikinci yarı rakibimize çok fazla pozisyon da verdik. Önemli bir galibiyet. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 maç 9 puanla yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

Buruk, lige milli maç nedeniyle verilen araya bu galibiyetle girmenin kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı.

"Bu aradan sonra daha güçlü bir Galatasaray ortaya çıkacak"

Bundan sonraki hedeflerinin arada dinlenmek, devamında transferleri tamamlamak olduğunu dile getiren Buruk, şöyle devam etti:

"Ayın 4'üne kadar Avrupa listesi verilecek. Ayın 4'üne kadar transferlerimizi tamamlamak istiyoruz. Bunun yanında da tabii ki sakatlıktan dönecek oyuncularımız ve kadromuz belli olduktan sonra bizim için çok daha net her şey ortaya çıkacak. Elimizde çok iyi oyuncular var. Bunlara takviyelerle birlikte Galatasaray kadrosu çok daha güçlenecektir. Bu anlamda yönetim kurulumuzda futbola bakan yöneticilerimiz bununla ilgili çalışıyorlar. İnşallah en kısa zamanda en iyi oyuncuları almak için ellerinden geleni yapacaklar. Benim açımdan da tabii ki demin de söylediğim gibi yani bu arayı doğru bir şekilde değerlendirip takımımızla daha iyi bir şekilde hazırlayıp... Form durumumuz da her geçen gün yükseliyor. Kendi ritmimizi bulmaya başladık. Bu aradan sonra da daha güçlü bir Galatasaray ortaya çıkacak."

Icardi'nin sakatlığı

Buruk, Icardi'nin sakatlığının sorulması üzerine, oyuncuyla görüştüğünü, topa vururken bir acı hissettiğini söylediğini aktardı.

Buruk, "Ama burada tam bir yırtık mı yoksa o anda gelişmiş bir şey mi onu bu akşam belki MR'dan sonra göreceğiz. Çok kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ama MR'dan sonra net bir şekilde açıklayacağız. Bu araya denk gelmesi de bizim için tabii ki avantaj. Aradan sonra tekrar belki oynamaya da başlayabilir. Dediğim gibi MR sonuçları açıklandıktan sonra net bir şekilde onunla ilgili bilgi verebiliriz." dedi.

Buruk, "Bu galibiyet, Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra cevap niteliği taşıyor mu?" sorusuna karşılık, Şampiyonlar Ligi'nde istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde istedikleri şeyleri yapamadıklarını belirten Buruk, şunları ifade etti:

"O yüzden kazanmak adına da yani çok yüksek seviyede bunu hak etmedik ve orada oynadığımız oyun bize yetmedi, bir mağlubiyet aldık. Tekrar toparlanmak önemliydi. Bence hızlı bir şekilde toparlandık. Ben özellikle son antrenmanda takımımızın durumunu da çok beğenmiştim. Çok iyi geçmişti. Maç öncesi de bunu belirtmiştim. O yüzden önemli olan buradan toparlanmak. Şampiyonlar Ligi'nde tabii ki olmak isterdik. Bir Türk takımının orada olması çok önemliydi. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe'nin elenmesi. Tabii ki Türk futbolu adına üzücü ama Avrupa Ligi'nde de 3 tane yine önemli Türk takımı Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş orada da sahneye çıkacağız. Başakşehir Konferans liginde sahneye çıkacak. "

Buruk, "UEFA Avrupa Ligi fikstürünü değerlendirir misiniz?" sorusu üzerine, Şampiyonlar Ligi'ndeki yarışın kendileri için orada devam edeceğini belirtti.

Şampiyonlar Ligi prestijinde oynayacakları takımların çok önemli olduğunu ancak burada da çok önemli takımların yer aldığını dile getiren Buruk, şunları kaydetti:

"Fikstür olarak baktığımızda, ilk 4 maçın 3'ünü kendi sahamızda oynuyoruz. Burada çıkaracağımız galibiyetler bizim açımızdan ilk 8'e girme hedefimizi tamamlayabilecek bir fikstür. O yüzden iyi başlayıp iyi devam etmek istiyoruz. Sadece dışarıdan gelen oyuncular değil, içerideki oyuncularımızın da bir an önce kafa karışıklıkları gittiğinde, transfer de bittiğinde hepimiz daha özgür, daha rahat bir şekilde yolumuza bakacağız. Daha güçlü bir şekilde çalışma şansımız oluşacak. Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz tabii ki ama Türk takımının da önemli bir şansının olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ın da Fenerbahçe'nin de Galatasaray'ın da Avrupa Ligi'nde çok başarılı olacağını düşünüyorum."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis:"Her ne kadar skor bunu engellese de bu maçın içerisinden pozitifleri çıkarmamız lazım"

Trendyol Süper Lig'in dördüncü haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 5-1 yenilen Adana Demirspor'un teknik direktörü Michael Valkanis, "Bu maçtan pozitifleri almamız lazım. Her ne kadar skor bunu engellese de bu maçın içerisinden pozitifleri çıkarmamız lazım." dedi.

​​​​​​​Valkanis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın kendisi açısından çılgın bir maç olarak geçtiğini söyleyebileceğini belirtti.

Maçın ilk 20 dakikasında iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade eden Valkanis, şunları dile getirdi:

"Skora bakmadan konuşacaksak özellikle ilk yarıdaki skorun maçın hikayesini ve performansını yansıttığını düşünmüyorum. Şanslar da yakaladık. Bir hatalı gol yedik. Birinci golden sonra 1-1'i yakalayabilirdik. Fakat 1-1'i yakalayamadık. Hemen ardında yine basit bir gol yedik. Ama oyuncularım hiçbir şekilde oynamaktan vazgeçmedi. Devam etti fakat bugün şöyle bir his vardı. Bugün ne yaparsak yapalım sanki günümüz değildi. Bir şeyler yaratmaya çalıştığımızda... Mesela aşırtma atışta top son anda yukarıdan dışarı çıktı. Galatasaray her denemesinde geldi gol attı. Çok fazla denemeye veya şansa ihtiyacı olan bir takım değil. Oldukça kaliteli oyuncuları var. Zaten Avrupa'da mücadele ediyorlar. Bu maçtan pozitifleri almamız lazım. Her ne kadar skor bunu engellese de bu maçın içerisinden pozitifleri çıkarmamız lazım."

Oyunda Galatasaray'ın bir şekilde zora sokmaya çalıştıkları noktada hep bir şanssızlıkla karşılaştıklarını belirten Valganis, sözlerini şöyle tamamladı:

"Çalışmaya devam etmeliyiz. Bir şeyden eminim. Taraftar da inanıyorum bunu görmüştür. Biz rakip Galatasaray diye yerimizde durmadık veya geriye çekilmedik. Sonuna kadar mücadele etmeye çalıştık. Tabii ki taraftarlar daha iyi biliyor. Geçen seneden oynayan çok fazla oyuncu yok. Çok yeni kadroyuz. Fakat ne kadar mücadeleci olabileceğimizi de gösterdiğimize inanıyorum. Özellikle istediğim şey şu ki taraftarın bütün maçlarda Adana Demirspor'un oyunu için gelmesini istiyorum. Bunu elde etmek için çalışmaya devam edeceğiz ve bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. "

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu: "Avrupa Ligi'nde önemli maçlar, keyifli bir lig bizi bekliyor."

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, "Avrupa Ligi'nde önemli maçlar, keyifli bir lig bizi bekliyor. O tarafıyla mutlu ve motive olarak kupada final hedefliyoruz." dedi.

Trendyol Süper Lig'in 4. Haftası'nda deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 yendikleri maçın ardından, güzel ve farklı bir oyunla galip geldiklerini anlatan Hatipoğlu, iki takımı da mücadelesinden dolayı kutladı.

Bugün futbol adına ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Hatipoğlu, şöyle devam etti:

"Seyircimize teşekkür etmek istiyorum. Her zaman olduğu gibi bugün de deplasman tribününü doldurmuşlardı. Küçük bir sitemi de bilet fiyatlarına dikkati çekerek yapmak istiyorum. Bugün seyircilerimiz için öngörülen rakam bin 905 liraydı. 1905 çok güzel rakam ama Anadolu ve deplasman tribünü için bence bu rakamlar fazla. Biraz daha sağduyulu davranmamız gerekir."

Maçta 2 "ucuz penaltıyla" karşı karşıya kaldıklarını, bu durumun "büyük infiallere" yol açabileceğini dile getiren Hatipoğlu, "Bence çok kolay verilen iki penaltıyla bizi cezalandırdılar. Son dakikalarda bizim kazandığımız penaltıdaki kırmızı kartın VAR müdahalesiyle olması da hakem adına bence talihsiz bir andı. Bu kadar net bir faulü görmeyip VAR uyarısıyla kırmızı kart vermesi de düşündürücüydü." ifadelerini kullandı.

Hatipoğlu, ligin başında olduklarını, hakemlerin çok daha dikkatli olmasını belirterek, "Kolay geçen maçlarda bile bariz hataların olmaması gerekir. Dünkü maçta neredeyse faulün yerini yedek kulübesi belirleyecekti. Girip elleriyle işaret etmedikleri kalmıştı. Biraz daha hakemlerimizden dikkatli olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Bir gazetecinin Leo Dubois'ın sözleşmesine ilişkin sorusuna Hatipoğlu, bir yanlış durumun düzeltilmesi gerektiğini ve futbolcuyla karşılıklı anlaşarak sözleşmenin feshediliğini aktardı.

Hatipoğlu, şöyle konuştu:

"Dün akşam Avrupa'daki futbol transfer döneminin sonuyla alakalı hem oyuncumuzun hem kulübümüzün haklarını korumak adına yapılması gereken bir süre vardı. Bu süre içerisinde bu fesih karşılıklı anlaşmayla yapıldı. Oyuncu bizde son yılını yaşıyordu. Bir kiralama ya da kontrat yapılmasını mümkün olmadığı için karşılıklı anlaşarak feshedildi. Oyuncu, yasal süresi boyunca serbest oyuncu statüsünde olduğu için çok rahat transfer yapabilecek. Bu oyuncu tarafının isteğiydi. Biz de ona kolaylık gösterdik. Biz buraya gelirken de böyle bir durum yoktu. Son anda gelişen bir konuydu ama hazırlıklı gelmiştik. Biz yine 22 kişiyle çıktık. Dubois konusunda 'fesih edildi, oyuncuyu buradan şöyle gönderildi...' Bunların hiçbiri doğru değil. Yaklaşımlar, ifadeler doğru değil. Tamamen bir transfer gibi. Oyuncunun ve kulübün ortak kararıyla alınmış konuydu. Bence hiçbir sıkıntı yoktu."

"4 Eylül'e kadar anlaşmaları yapmış olacağız"

Takımdan ayrılan futbolcuların hatırlatılması üzerine Hatipoğlu, "İsimlerden bahsetmek doğru değil. 4 Eylül akşamına kadar Avrupa Ligi'yle ilgili kadro süremiz var. Avrupa'nın birçok ülkesinde transfer sona erdi. Şu anda biz daha önceden hazırladığımız listemizdeki oyuncularla, eksiklerimiz doğrultusunda görüşmeler yapıyoruz. Galatasaray için en doğru isimleri, en doğru şartlarda kulübe kazandıracağız. 4 Eylül'e kadar anlaşmaları yapmış olacağız." değerlendirmesini yaptı.

Hatipoğlu, "Avrupa liginde başarılı olacak, 25. şampiyonluğumuza ulaşacak bir kadroyu kurup hep birlikte takımımızı destekleyeceğiz." dedi.

Mauro Icardi'nin sakatlanmasına ilişkin Hatipoğlu, doktorların daha net bir açıklama yapacağını ifade ederek, "Bu gece için bizim için en üzüntü verici an, Icardi'nin sakatlandığı pozisyondur. Doktorlarımız kontrollerini yaptılar arka adalesinde bir problem tespit ettiler. Gerekli tetkiklerden sonra açıklamalar yapılacak." diye konuştu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi üzerine Hatipoğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Bizim takımımız, lige başlarken bir miktar form tutma, doğru oyunu oynama konusunda zamana ihtiyaç duyuyor. Bu geçtiğimiz yıllarda da böyle olmuştur. Şampiyona Ligi bizi gerçekten üzdü. Bu konuyu her hatırladığımızda bir kez daha üzülüyoruz. Ama çok güzel yeni formatta bir Avrupa Ligi var. Kendimizi 25. şampiyonluğumuza ve yeni Avrupa Ligi statüsünde final oynamaya doğru hedef belirleyerek hazırlıyoruz. Bu ligde 3 Türk takımı var, 3 büyükler. İlk defa Avrupa'da birlikte bir aradalar. Kendi içimizde de aslında bir yarış olacaktır. Bu ligi kimin önde tamamlayacağı önemli bir hedef olacaktır. Dolayısıyla evet Şampiyonlar Ligi'nde elendik ama Avrupa Ligi'nde önemli maçlar, keyifli bir lig bizi bekliyor. O tarafıyla mutlu ve motive olarak kupada final hedefliyoruz."


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.