Dolar
32.70
Euro
35.12
Altın
2,331.69
ETH/USDT
3,435.00
BTC/USDT
62,577.00
BIST 100
10,397.23
Spor, Futbol

Beşiktaş'tan Gökhan İnler için veda mesajı

Beşiktaş, geçen sezon kadrosunda bulunan 40 yaşındaki Gökhan İnler'e veda etti.

Fatih Erel  | 30.06.2024 - Güncelleme : 30.06.2024
Beşiktaş'tan Gökhan İnler için veda mesajı

İstanbul

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzde görev aldığı iki ayrı dönemde de Beşiktaşlılık duruşuna yakışır mücadelesiyle fark yaratan, armamızı her ortamda layıkıyla temsil eden futbolcumuz Gökhan İnler’le vedalaşıyoruz. Takımımızın formasıyla şampiyonluk kazanan, saha içinde ve dışında genç oyunculara verdiği destekle örnek olan Gökhan İnler’e İtalya’nın Udinese Kulübünde yapacağı sportif direktörlük görevinde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Gökhan İnler'den Beşiktaş'a veda mesajı

İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Udinese'de sportif direktörlük görevine getirilen Gökhan İnler, geçen sezon görev yaptığı Beşiktaş için veda mesajı paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İnler, "Bugün aile ile vedalaşma vakti… Beşiktaş ile iki ayrı dönemde geçirdiğim süre içerisinde bugüne kadar faydalı olmak adına elimden gelen gayreti gösterdim. Maddi ve manevi çok fedakarlıklar yaptım ama bunu asla dile getirmedim. Kırgınlıklarım da oldu, zaman zaman belli dönemlerde şahıslar tarafından haksızlığa uğradığım da… Ancak hiçbir zaman bunlardan bahsetmedim çünkü sevdiğimin, Beşiktaş’ın zarar görmesini asla istemedim." ifadelerini kullandı.

"Hayatımın hiçbir döneminde maddi konuları öncelik etmedim." diyen Gökhan İnler, "Yalan haberler de yapıldı ama yine de sessiz kaldım çünkü Beşiktaş’ın benden önce daha önemli konuları olduğunu düşünerek gündem meşgul etmemeyi tercih ettim. Son dönemde bana gösterdiği yaklaşımla desteğini eksik etmeyen başkanımız Sayın Hasan Arat’a ve Sayın Mete Vardar’a çok teşekkür ederim. Ve elbette siyah beyazlı renkler altında olduğum ve olmadığım zamanda da mesajlarıyla bana sıcak yaklaşımlarını gösteren taraftarlarımıza yürekten teşekkür ederim. Hoşçakalın." görüşlerine yer verdi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın