Dolar
38.08
Euro
43.50
Altın
3,314.14
ETH/USDT
1,615.10
BTC/USDT
85,107.00
BIST 100
9,317.24
Gündem

Bakan Bayraktar, Dicle Elektrik dağıtım bölgesindeki sorunlar için somut adım atılacağını bildirdi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Dicle Elektrik dağıtım bölgesinde enerji hizmetlerine ilişkin yapısal sorunların çözümü için kamu, özel sektör ve yerel yönetimler arasında koordinasyonu güçlendirerek somut adımlar atacaklarını belirtti.

Firdevs Yüksel  | 16.04.2025 - Güncelleme : 16.04.2025
Bakan Bayraktar, Dicle Elektrik dağıtım bölgesindeki sorunlar için somut adım atılacağını bildirdi

İstanbul

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşımda, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Tuncay Akkoyun, bölge milletvekilleri, il başkanları ve sektör paydaşları ile Bakanlıkta bir araya geldiklerini bildirdi.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı

Dicle Elektrik dağıtım bölgesi özelinde kapsamlı değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini kaydeden Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"Şanlıurfa ve Mardin başta olmak üzere vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmet sunumuna ilişkin yapısal sorunları tüm yönleriyle ele aldık. Bölge halkının enerjiye kesintisiz erişimini sağlamak adına kamu, özel sektör ve yerel yönetimler arasındaki koordinasyonu güçlendirerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tespit ettiğimiz sorunların çözümüne yönelik somut adımları en kısa sürede hayata geçireceğiz."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın