Dolar
38.44
Euro
43.82
Altın
3,312.13
ETH/USDT
1,799.70
BTC/USDT
94,483.00
BIST 100
9,306.96
Gündem

Başakşehir'de sanayi sitesindeki iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

Başakşehir'de, sanayi sitesinde bulunan bir iş merkezinin üst katındaki depoda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Selami Küçükoğlu  | 08.11.2023 - Güncelleme : 08.11.2023
Başakşehir'de sanayi sitesindeki iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü Fotoğraf: Selami Küçükoğlu/AA

İstanbul

İkitelli'de, Aykosan Sanayi Sitesi Çarşısı A Blok'taki 4 katlı iş merkezinin en üst katında ayakkabı yapımında kullanılan ham maddelerin bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Kısa sürede iş merkezinin üst katını alevlerin sardığı yangın nedeniyle oluşan yoğun siyah duman çevre ilçelerden de görüldü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ekipler yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürürken gittikçe büyüyen yangına müdahale için çevre ilçelerden de itfaiye ekibi gönderildi.

Yangının sabah saatlerinde başlaması dolayısıyla yanan depoda kimsenin olmadığı öğrenildi.

Ekiplerin uzun süren çalışmaları neticesinde kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Yangında iş merkezinin çatı kısmı kullanılamaz hale geldi.


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın