Dolar
32.95
Euro
35.80
Altın
2,387.18
ETH/USDT
3,274.30
BTC/USDT
68,124.00
BIST 100
10,891.42
Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyan için taziye paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan'a Allah'tan rahmet, BAE halkına başsağlığı diledi.

Kaan Bozdoğan, Ertuğrul Subaşı  | 13.05.2022 - Güncelleme : 13.05.2022
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE Devlet Başkanı Halife bin Zayed El Nahyan için taziye paylaşımı

İstanbul/Ankara

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'da Türkçe ve Arapça yaptığı paylaşımda, "Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri, değerli kardeşim Şeyh Halife bin Zayed El Nahyan'ın vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, kardeş Birleşik Arap Emirlikleri halkına başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

TBMM Başkanı Şentop'tan başsağlığı mesajı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da hayatını kaybeden Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Şeyh Halife bin Zayid Al Nahyan için başsağlığı diledi.

Şentop, sosyal medya hesabından, "Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı ve Abu Dabi Emiri Şeyh Halife bin Zayed Al Nahyan'ın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Hak'tan rahmet, ailesine ve tüm Birleşik Arap Emirlikleri halkına sabır ve başsağlığı diliyorum." paylaşımı yaptı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.