Dolar
38.28
Euro
43.74
Altın
3,381.50
ETH/USDT
1,723.50
BTC/USDT
91,533.00
BIST 100
9,312.13
Gündem

Sivas'ta kamu personelini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı

Sivas'ta öğretmen ve sağlık personelini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Serhat Zafer, Halife Yalçınkaya  | 22.04.2025 - Güncelleme : 22.04.2025
Sivas'ta kamu personelini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı, 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı Fotoğraf: Serhat Zafer/AA

Sivas

Kamu personelini taşıyan Burak N. (25) idaresindeki 48 ATY 416 plakalı minibüs ile Halil İbrahim N'nin (26) kullandığı 58 AEJ 663 plakalı otomobil, merkeze bağlı Çeltek köyü yakınlarında çarpıştı.

📲 Artık haberler size gelsin
AA'nın WhatsApp kanallarına katılın, önemli gelişmeler cebinize düşsün.

🔹 Gündemdeki gelişmeler, özel haber, analiz, fotoğraf ve videolar için Anadolu Ajansı
🔹 Anlık gelişmeler için AA Canlı

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, AFAD, itfaiye ve jandarma ekipleri ile ambulans helikopter sevk edildi.

Kazada, 12 öğretmen, 2 doktor ve 1 ebe ile otomobildeki 3 kişi yaralandı. 

Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Otomobildeki yaralılardan Turan Naçar (69) ve eşi Emine Naçar (58) müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Vali Yılmaz Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanın hemen ardından sağlık, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri ile ambulans helikopterin olay yerine ulaştığını söyledi.

Şimşek, kazanın Yıldız beldesinde görev yapan öğretmen ve sağlık personelini taşıyan servis aracıyla otomobilin çarpışması sonucu meydana geldiğini belirtti.

Hastanede yaralıları ziyaret eden Şimşek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Öte yandan, araç sürücülerinin amca çocukları olduğu belirlendi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın