Dolar
32.47
Euro
35.13
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,788.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Afrin ve Hakkari'de 2 asker şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda ve Hakkari'de 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Muhammed Boztepe  | 17.02.2018 - Güncelleme : 18.02.2018
Afrin ve Hakkari'de 2 asker şehit

ANKARA

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda bir askerin şehit olduğu açıklandı.

Bilgilendirmede, şu ifadelere yer verildi:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir."

Şemdinli'de bir asker şehit oldu

Genelkurmay açıklamasında, bölücü terör örgütü mensupları tarafından Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde gerçekleştirilen silahlı saldırıda bir askerin şehit olduğu, bir askerin yaralandığı belirtildi.

Muhabir: Muhammed Boztepe

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.