Dolar
38.43
Euro
43.66
Altın
3,318.70
ETH/USDT
1,805.70
BTC/USDT
95,020.00
BIST 100
9,432.55
Kültür

'Hep Yek' filminin galası yapıldı

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği 'Hep Yek' filminin galası Akmerkez'de gerçekleşti.

04.02.2016 - Güncelleme : 04.02.2016
'Hep Yek' filminin galası yapıldı

İSTANBUL

Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği "Hep Yek" filmi 5 Şubat'ta sinemaseverlerle buluşacak.

Alper Erze, Suat Özkan ve Bilal Kalyoncu'nun senaryosunu yazdığı filmin galaAkmerkez'de gerçekleştirildi.

Galaya katılan oyuncu Fırat Tanış, "Gülmek daha az riskli gibi görünüyor. O yüzden zannedersem komedi filmlerinin üretimi daha çok diye düşünüyorum. Geçen yıl 140 küsür film çekildi diye biliyorum. Ne kadar çok film çıkarsa o kadar iyi. Çok film izleyici için çok seçenek anlamına geliyor" dedi.

Film, 5 Şubat'ta vizyona girecek.

Alper Erze, Suat Özkan ve Bilal Kalyoncu'nun senaryosunu yazdığı, İnan Ulaş Torun, Gökhan Yıkılkan, Gürkan Uygun ve Fırat Tanış'ın oyuncu kadrosunda bulunduğu filmde, Türkiye'nin ünlü kabadayılarından birinin şehvet ve şan düşkünü oğlu Cevat'ın sevdiği kızı kaçırma hikayesi anlatılıyor.

Muhabir: Kaan Burak Şen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın