Dolar
38.45
Euro
43.64
Altın
3,288.31
ETH/USDT
1,806.00
BTC/USDT
94,669.00
BIST 100
9,432.55
Kültür

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı hazırlıkları başladı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Türkiye Kültür Yolu Festivalleri" kapsamına alınan ve 25-30 Nisan'da gerçekleştirilecek Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için hazırlıklar başladı.

Ozan Efeoğlu  | 02.02.2023 - Güncelleme : 02.02.2023
Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı hazırlıkları başladı

Adana

Karnaval komitesinden yapılan açıklamada, bu yıl 11. kez düzenlenecek karnavalda eğlenceli etkinliklerin yanı sıra kültürel ve sanatsal aktivitelerin yer alacağı belirtildi.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen karnavalın fikir öncüsü Ali Haydar Bozkurt, şunları kaydetti:

"Bu yıl 25-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz karnavalla iki bayramı arka arkaya yaşayacağız. Her yıl sürprizlerle dolu karnavallar yaşadık. Sanatçılarımız, yurt içinden ve yurt dışından gelen etkinlik gruplarımız, yerel ve ulusal topluluklarımız ile spordan sanata, sanattan eğlenceye kadar birçok etkinlikte buluşacağız. Bu yıl da büyük sürprizleri yaşatacağız. Adana'ya geleceklere hafızalarından çıkmayacak karnaval günleri sözünü ve memnun ayrılacaklarının garantisini veriyoruz."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın