Dolar
33.02
Euro
35.98
Altın
2,362.11
ETH/USDT
3,158.10
BTC/USDT
64,938.00
BIST 100
10,871.48
Kültür

Tabii'nin yeni orijinal dizisi "Yankı: Görünmez El" ekranlarda olacak

TRT'nin dijital platformu Tabii'nin yeni orijinal dizisi "Yankı: Görünmez El" izleyiciyle buluşacak.

Özlem Limon  | 23.07.2024 - Güncelleme : 23.07.2024
Tabii'nin yeni orijinal dizisi "Yankı: Görünmez El" ekranlarda olacak

İstanbul

TRT'den yapılan açıklamaya göre dizi, bankacı Eray'ın zorlu bir ikilem içindeyken başından geçenleri ve aşık olduğu kadın Berrin'le olan ilişkisini konu alıyor.

Dizide başarılı ve hırslı bir banka yöneticisi olan Eray karakterine Cihangir Ceyhan, Berrin karakterine ise Sinem Ünsal hayat veriyor.

Ozan Aksungur'un hem senaryosunu kaleme aldığı hem de yönetmenliğini üstlendiği yapımda, Onur Saylak, Erkan Petekkaya ve Duygu Sarışın gibi isimler de yer alıyor.

Dizinin konusu kısaca şöyle:

"Büyük bir bankada üst düzey yönetici olarak çalışan Eray, hak ettiği terfiyi alamayınca büyük bir yol ayrımına girer ve binbir emekle bugünlere getirdiği kariyerinin tehlikeye düşmesinin ardından hayatı için çok önemli bir karar vermek zorunda kalır. Ya hayatına sıradan bir bankacı, etik değerlerine bağlı bir insan olarak devam edecek ya da 'yoldan çıkarak' hak ettiği makamı elde edecektir. 'Yankı: Görünmez El', zorlu bir ikilem içinde çırpınan Eray'ın başından geçenleri ve aşık olduğu kadın Berrin'le olan ilişkisini sürükleyici bir şekilde ele alıyor."


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın