Dolar
38.43
Euro
43.66
Altın
3,318.70
ETH/USDT
1,794.80
BTC/USDT
94,800.00
BIST 100
9,432.55
Kurumsal Haberler, Yılın Kareleri 2024

AK Parti Grup Başkanı Güler, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasında tercihlerini yaptı

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2024'e damga vuran olaylara ait ve yaşama dair fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Kemal Karadağ  | 11.01.2025 - Güncelleme : 11.01.2025
AK Parti Grup Başkanı Güler, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasında tercihlerini yaptı Fotoğraf: Osmancan Gürdoğan/AA

TBMM

Güler, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında 2024 yılı boyunca çektiği, "Roketsan, Lifebox ve Sony" katkılarıyla hazırlanan "Haber", "Doğal Yaşam ve Çevre", "Spor", "Günlük Hayat" ile bu yıla özel eklenen "Özgür Suriye" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Özgür Suriye" kategorisinde Emin Sansar'ın "Yüzsüz" başlıklı fotoğrafını seçen Güler, "Doğal Yaşam ve Çevre" kategorisinde tercihini Daniel Ceng'in "Yürüyüş yolu" fotoğrafından yana kullandı.

Güler, "Haber" kategorisinde Ali Jadallah'ın "O bakış" isimli karesini tercih etti.

"Günlük Hayat" kategorisinde İsmail Aslandağ'ın "Sevginin gücü" fotoğrafını seçen Güler, Spor kategorisinde ise İsmail Aslandağ'ın "Arda'nın izinde" fotoğrafına oy verdi.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerini tebrik eden Güler, "Özgür Suriye" kategorisinde seçtiği "Yüzsüz" fotoğrafının çok şey anlattığını ifade etti.

"Haber" kategorisinde oy verdiği Gazze'de çekilen fotoğrafın vahşetin ve katliamların ne anlama geldiğini gösterdiğini belirten Güler, "Anadolu Ajansıyla gurur duyuyoruz. Oylama ve oylamadaki fotoğraflar çok özel çalışmalar." dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.