Dolar
38.45
Euro
43.86
Altın
3,310.75
ETH/USDT
1,831.70
BTC/USDT
94,927.00
BIST 100
9,265.93
Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
05.04.2017

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

Gastronomi kentinin yeni lezzeti "simit bayıldı"
Fotoğraf: Ensar Özdemir

Zengin fakir birçok kişinin severek tükettiği, özellikle çalışanlar için kahvaltıların vazgeçilmezi simit, Gaziantepli usta Hüseyin Aslansoy'un yaptığı "simit bayıldı" ile öğlen veya akşam sofralarına da taşınıyor. UNESCO tarafından gastronomi alanında koruma altına alınan Gaziantep mutfağının ünlü lezzetlerinden "alinazik" ve "imambayıldı"nın simitle harmanlandığı "simit bayıldı", değişik sunumu ve lezzetiyle müşterilerin ilgisini çekiyor. ( Ensar Özdemir - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler