
Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. Ziraat Mühendisi Necla Taş, AA muhabirine açıklama yaptı. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Peksüslü, AA muhabirine açıklama yaptı. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )

Anadolu'da yetişen, günümüz şartlarında yok olma riski taşıyan bitkisel çeşitlilik ve lezzetlerin gelecek nesillere aktarılması için tohumları, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü bünyesindeki Ulusal Gen Bankasındaki korunaklı özel odalarda muhafaza ediliyor. ( Eşber Ayaydın - Anadolu Ajansı )