
Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. Sofrada eksik edilmeyen kaymak da özel hazırlanması nedeniyle Van kahvaltısının önemli ürünleri arasında yer alıyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. Kentteki kahvaltı merkezlerinde yılların birikimine sahip ustalarca yöreye özgü ürünlerle hazırlanan kahvaltı, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin vazgeçilmezleri arasından yer alıyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. Kentteki kahvaltı merkezlerinde yılların birikimine sahip ustalarca yöreye özgü ürünlerle hazırlanan kahvaltı, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin vazgeçilmezleri arasından yer alıyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. Kentteki kahvaltı merkezlerinde yılların birikimine sahip ustalarca yöreye özgü ürünlerle hazırlanan kahvaltı, kenti ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin vazgeçilmezleri arasından yer alıyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. Özel hazırlanan "portakal reçeli" de Van kahvaltısının önemli ürünleri arasında yer alıyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )

Yöreye özgü 20 farklı ürünle hem göze hem de mideye hitap eden Van kahvaltısı, yerli ve yabancı misafirlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özel hazırlanması dolayısıyla damakta tat bırakan Van kahvaltısı, sunulan zengin çeşitlerle de kenti ziyaret edenlerin hafızalarında uzun süre yerini alıyor. Kahvaltının hazırlanması için erken saatlerde mutfağa geçen ustalar, "Van çöreği", bölgede yetişen endemik bitkilerin karışımıyla yapılan "otlu peynir", yüksek rakımlı yaylalardan elde edilen "karakovan balı", un, tereyağı ve yumurtanın karışımıyla oluşan "murtuğa" ve bölgeye özgü tereyağında kavrulan ve öğütülmüş buğdayla hazırlanan "kavut" gibi 20 çeşit ürünün yer aldığı Van kahvaltısını konuklarına servis ediyor. ( Mesut Varol - Anadolu Ajansı )