
UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )

UNESCO tarafından gastronomi dalında yaratıcı şehirler ağına dahil edilen Gaziantep'te, baklavaya alternatif olarak üretilen kadayıfa talep her geçen gün artıyor. Baba mesleği kadayıfçılığı ilerleten Mehmet ve Şerif Kılıç kardeşler, ürettikleri 25 civarında çeşitle Gaziantep başta olmak üzere tüm Türkiye'nin ağzını tatlandırıyor. "Fıstıkzade, burmalı, billuriye, fıstık sarması" gibi birbirinden lezzetli kadayıflar yapan Kılıç kardeşler, çeşitleri daha da artırarak kadayıfın da baklava kadar tanınmasını amaçlıyor. ( Adsız Günebakan - Anadolu Ajansı )