
Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )

Hamur işinden vazgeçemeyenler, farklı lezzet arayanlar, yapımı saatler süren Uygur mutfağının geleneksel kuru makarna kavurmasını beğendi. Türkiye'ye 2011 yılında gelen Uygur Türkü Nejat Kurban, doğup büyüdüğü toprakların yöresel lezzetlerini, dünyanın birçok mutfağına erişimin olduğu İstanbul'da yemek masalarına taşıdı. Kurban, Beşiktaş'ta küçük bir dükkanda, soydaşlarından oluşan ekibinin yaptığı makarna kavurması, lağman, polo, ve Uygur pilavı gibi geleneksel tatları İstanbullularla buluşturdu. ( Emrah Yorulmaz - Anadolu Ajansı )