Dolar
38.45
Euro
43.91
Altın
3,314.43
ETH/USDT
1,828.00
BTC/USDT
94,876.00
BIST 100
9,262.99
Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
14.07.2023

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Hobi olarak başladığı arıcılıkta padişahların damak tadını yakaladı
Fotoğraf: Ömer Taha Çetin

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler