
Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )

Emekli olduktan sonra hobi olarak memleketi Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde arıcılık yapmaya başlayan mühendis Musa Ünal, yaptığı denemelerin ardından köyünden iki yüz yıl önce Osmanlı mutfağına gönderildiğini öğrendiği has balın aynısından üretmeyi başardı. ( Ömer Taha Çetin - Anadolu Ajansı )