
Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )

Gravyer başta olmak üzere çeşit çeşit peynirin üretildiği Kars'ta, tarihi Süvari Tabyası'nda kurulan Türkiye'nin ilk tematik Peynir Müzesi, bir yılda 70 bin ziyaretçiyi ağırladı. Ahır, içi süt dolu güğümler, yaylalardaki yaşam ve peynir yapımı ile imalatının serüveninin anlatıldığı bölümlerin bulunduğu müze, 1100 metrekare dolaşılabilir alanıyla "dünyanın en büyük peynir müzesi" olma özelliği taşıyor. ( Cüneyt Çelik - Anadolu Ajansı )