Dolar
38.48
Euro
43.89
Altın
3,306.84
ETH/USDT
1,802.60
BTC/USDT
94,811.00
BIST 100
9,224.84
"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
05.06.2016

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

"Kerebiç" ramazan sofralarına hazır
Fotoğraf: Mustafa Ünal Uysal

Mersin'de ramazan ayının vazgeçilmez lezzetlerinden olan kerebiç, hummalı bir çalışma sonucunda kadın ustaların ellerinde şekil alarak sofralara hazır hale geldi. Hamurun irmik, yağ, karbonat ve şekerle yoğurulmasından sonra damak zevkine göre fıstıklı ya da cevizli olarak hazırlanan kerebiçler, üzerine çöven otu köklerinden yapılan kaymak konularak vatandaşların beğenisine sunuluyor. ( Mustafa Ünal Uysal - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler