Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
21.08.2020

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

Munzur'un "Zümra" kavunu, kalitesi ile üreticisini sevindirdi
Fotoğraf: Kemal Özdemir

Erzincan'da Munzur Dağı eteklerinde son yıllarda yetiştirilmeye başlanan ve değişik aromasıyla damakları tatlandıran "Zümra" kavunu, bu yıl kalitesi ve fiyatıyla üreticisini sevindirdi. ( Kemal Özdemir - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler