
Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Şef Osman Yüksekyayla, açıklamada bulundu. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, patlıcan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta patlıcan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, tepsi kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Şef Osman Yüksekyayla, açıklamada bulundu. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, tepsi kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, kazan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, soğan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, ciğer kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, haşhaş kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )