Dolar
38.45
Euro
43.86
Altın
3,310.75
ETH/USDT
1,831.70
BTC/USDT
94,927.00
BIST 100
9,265.93
Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
18.08.2022

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Şef Osman Yüksekyayla, açıklamada bulundu. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, patlıcan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta patlıcan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, tepsi kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Şef Osman Yüksekyayla, açıklamada bulundu. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, tepsi kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, kazan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, soğan kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, ciğer kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. Fotoğrafta, haşhaş kebabı görülüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Şanlıurfa, gastronomi turizminde tescilli kebaplarıyla öne çıkıyor
Fotoğraf: Rauf Maltaş

Türkiye'nin lezzet durakları arasında yer alan ve "Kebap diyarı" olarak bilinen Şanlıurfa, tescil ettirilen ciğer, haşhaş, soğan, kazan, patlıcan ve tepsi kebabıyla gastronomi turizminde daha fazla öne çıkmak istiyor. Şanlıurfa'da şu ana kadar 38 farklı lezzet tescil edilirken, 13 farklı lezzet ise tescil onayı için bekliyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler