
Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. Adıyamanlıların etsiz yoğurması, iki kentin çiğ köftesini ayıran temel özellik olarak biliniyor. ( Orhan Pehlül - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl hangi kente ait olduğuna dair rekabet, Şanlıurfalılar ve Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Yasin Dikme - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )

Türkiye'de zevkle tüketilen ve büyük bir şöhrete kavuşan çiğ köftenin asıl kime ait olduğuna dair tatlı rekabet Şanlıurfalılar ile Adıyamanlılar arasında yıllardır sürüyor. ( Rauf Maltaş - Anadolu Ajansı )