
Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Hayrabolu tatlısının yapım aşamalarının ardından üstü tahin ve fındık, yanında ise dondurmayla servis edilebiliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynir, yumurta, un ve irmiğin karışımıyla elde edilen tatlının hamuru, makinelere konularak şeklini alıyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynir, yumurta, un ve irmiğin karışımıyla elde edilen tatlının hamurun şeklini almasının ardından fırınlara gönderilerek pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynirin hamura dönüşmesi ve fırınlanmasının ardından tatlılar, su ve şekerle birlikte kısık ateşte pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynirle yapılan Hayrabolu tatlısı, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih ediliyor. Peynirin hamura dönüşmesi ve fırınlanmasının ardından tatlılar, su ve şekerle birlikte kısık ateşte pişiriliyor. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)

Tekirdağ'da peynir, yumurta, irmik ve un karıştırılarak yapılan Hayrabolu tatlısı'nın, bayramda, düğünde ve özel günlerde baklavadan daha fazla tercih edildiği bildirildi. (Emrah Gökmen - Anadolu Ajansı)